Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

iPhone Reparation Holbæk

iPhone Reparation Holbæk – Mange års erfaring i reparationsbranchen

Blå Diamant ligger på Holbæk nygade 16 og er din mobilreparatør i Nordsjælland.

Hos Blå Diamant finder du professionelle og servicemindede fagfolk, der har mange års erfaring med mobilreparation af din iPhone, OnePlus, Samsung, Sony, Huawei eller et af de andre store mærker.

ligger i Holbæk gågade , ikke langt fra Holbæk Station. Det betyder, at du nemt kan komme til os med offentlig transport, også rigtig gode parkeringsmuligheder lige i nærheden.

Vil du have et fejlfrit resultat for rimelige priser? Så kan du finde det i iPhone Reparation . Vores teknikere har opbygget en mangeårig erfaring inden for branchen, og tager sig af både store og små reparationsopgaver. Reparerer både skærme, batterier, højttalere og meget mere, så kan helt sikkert også reparere din iPhone.

Den store erfaring betyder, at du får en billig og pålidelig reparation med næsten ingen ventetid. De fleste af vores reparationer tager under 30 minutter. Det er lige nok tid til at gå en kort tur i gågade eller drikke en kop kaffe.

Kun det bedste tilbehør og reservedele hos Blå Diamant 

Når du får repareret din iPhone eller en anden smartphone, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger i kun de bedste reservedele på markedet.

 
Hos Blå Diamant

iPhone reparation Holbæk