Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

iPhone 14

Nygade 16D 4300 Holbæk

REPARATION AF DIN TELEFON

Billig reparationiPhone 14. Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation. Billig reparation iphone

iPhone 14

Vi bruger kun markedets bedste reservedele

Har du problemer med din iPhone 14 ? Så lad os hjælpe dig med den. Vi tilbyder reparation af alle-smartphone fra vores værksted i Holbæk.

Tilfreds kunder sats på Google
96%
Tilfreds kunder sats på Trustpilot
97%
Tilfreds kunder sats på Facebook
100%

THE INSTRUCTOR​

Blå Diamant

iPhone reparation

Hurtig og effektiv reparation
Vi ved hvor svært det er at undvære sin iPhone, derfor sætter vi en stor ære i at udføre vores iPhone reparationer så hurtigt og effektivt som overhovedet muligt.
I langt de fleste tilfælde, kan vi lave din iPhone 14 på under 30 minutter, hvis det blot er skærmen eller batteriet der skal udskiftes.
iPhone 14 Holbæk
REPARATION PÅ FARTEN
Har du travlt og skal du have reparationen til at passe ind i din hverdag? Så er det godt at vores reparatører er meget hurtige. Er din skærm ødelagt tager det f.eks. max 30 min at skifte den. Kom forbi vores butik på Nygade 16 og hør, hvor lang tid, det vil tage at få den repareret.
Har du problemer med en smadret iPhone 14 skærm? – Det er vi heldigvis eksperter i at udskifte!
Vi laver alle skader på iPhone 14, som fx. udskiftning af Dårligt Batteri eller udskiftning af en smadret Skærm.
Vores teknikere har flere års erfaring med reparation af iPhones og andre smartphones, hvilket sikre dig den højeste kvalitet hver gang!
iPhone 14 Holbæk

Macbook

Har du problemer med din Mac computer? Så lad os hjælpe dig med den. Vi tilbyder reparation af alle-computere fra vores værksted i Holbæk.

Bestiltid online

Alle reparationer bliver udført af erfarne specialister og du er altid sikret den bedste service. Book en tid online og spar ventetid i butikken. Vi tilbyder også 1-times service, så du hurtig kan få din iPhone telefon tilbage.

Billig og hurtig reparation

Er du træt af at finde tid til, at få din smartphone repareret? Så er Blå Diamant løsningen for dig.Vi kan løfte alle opgaver og har mange års erfaring.

Arbejdstid

Man - Fre

09:30 - 18:00

Lørdag

09:00 - 14:00

andre modeller

Når du får repareret din iPhone eller en anden smartphone, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi kun de bedste reservedele på markedet.

Hvis uheldet ske på sin iPad fx taber på en hård overflade eller et gulv

og får brug for en hurtig og billig iPad reparation. Men bare rolig – Blå Diamant teknikere sidder klar til at hjælpe dig.

Professionel og billig iPad reparation i Holbæk 

Hos Blå Diamant reparerer vi alle Samsung telefon. Vi foretager alle typer af reparationer på Samsung Reparation Holbæk med orginal deler, uanset om der er tale om en smadret skærm, udskiftning af batteri eller udskiftning af bagcover.

Hos Blå Diamant reparerer vi alle Oneplus telefoner. Vi foretager alle typer af reparationer på Oneplus Reparation Holbæk med orginal dele, uanset om der er tale om en smadret skærm, udskiftning af batteri eller udskiftning af bagcover.

Har du problemer med din Huawei computer? Så lad os hjælpe dig med den. Vi tilbyder reparation af Huawei-computere fra vores værksted i Holbæk

Vil du reparere din telefon

Besøg os

Nygade 16D 4300 Holbæk