Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

Blå Diamant

23 44 77 55

info@blaadiamant.dk

Blå Diamant

Om os

Hvem er vi?
I hos blå diamant er vi altid up-to-date på den seneste hardware fra Apple. Med mange år erfering Vi ved, hvordan din bærbare er konstrueret og hvordan skal vi reparare dit mac og hvilke problemer der opstår hyppigst.
Butik og værksted ligger i Holbæk gågade afstand fra Holbæk station er kun 100m agså ligger 3 stor parkeringplas.

 

Play Video

Blå diamant Holbæk sælger kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, iPod, PC og bærbar, iPad, samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth udstyr.

Blå diamant er i konstant udvikling, vi tilbyder afhentning af bestillinger, walk-in reparationer samt et stort udvalg af produkter.

Velkommen til Blå Diamant Holbæk

 

Billig og hurtig reparation
Er du træt af at finde tid til, at få din smartphone repareret? Så er Blå Diamant løsningen for dig.Vi kan løfte alle opgaver og har mange års erfaring.

Billig og hurtig reparation

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hurtig og nem booking!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvad sker der med telefonen, når du er uheldig og taber den? Det afhænger naturligvis af hvor den lander, om den rammer et hårdt underlag eller om den f.eks. havner i vand. I bedste fald, er telefonen ubeskadiget når du samler den op. Der er dog også en stor chance for, at skærmen er fuldstændig / delvist sort, eller har tynde, farvede linjer over det hele.

Skærmen er desværre ikke den eneste del af telefonen, som kan blive ødelagt – højttalerne og kameraerne er også følsomme dele, som ofte må skiftes ud, efter et hårdt møde med asfalten. Det er altid ubelejligt når telefonen ikke længere fungerer, men det er selvfølgelig ekstra irriterende, hvis det drejer sig om den nye telefon, som du købte i sidste uge. Det er langt fra gratis at udføre en reparation af din iPhone skærm eller en anden smartphone, men at købe en helt ny, er en endnu større investering.

Før du springer af sted og smider penge på noget du vil fortryde senere, vil vi gerne gøre dig opmærksom på vores service – vi kan udføre en reparation af din tablet eller mobiltelefon, hurtigt og billigt, online eller i hos Blaadiamant Vores dygtige teknike vil gøre deres bedste for at udføre f.eks. et skærmskift hurtigt, så telefonen bliver så god som ny!