Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

Blå Diamant

Er din mobil, tablet eller computer gået i stykker? 
Bestil en tid til reparation !

Bestil tid til din reparation her

Personal information

Fields with * are required


Booking overview


Du er altid velkommen


Hos Blå diamant tager vi imod alle udfordringer,
bare vi må gøre vores bedste for dig og din computer og telefon.

Vi er glade for opgaven – uanset om den er stor eller lille,
så vi kan hjælpe dig hurtigt videre.

VI PASSER PÅ MILJØET

Vi vil gerne sætte standarden for, hvordan en virksomhed i vores branche kan agere ansvarligt i forhold til miljøet.

Hjælp os med at reducere mængden af elektrisk og elektronisk affald

Hvad sker der med telefonen, når du er uheldig og taber den? Det afhænger naturligvis af hvor den lander, om den rammer et hårdt underlag eller om den f.eks. havner i vand. I bedste fald, er telefonen ubeskadiget når du samler den op. Der er dog også en stor chance for, at skærmen er fuldstændig / delvist sort, eller har tynde, farvede linjer over det hele.

Skærmen er desværre ikke den eneste del af telefonen, som kan blive ødelagt – højttalerne og kameraerne er også følsomme dele, som ofte må skiftes ud, efter et hårdt møde med asfalten. Det er altid ubelejligt når telefonen ikke længere fungerer, men det er selvfølgelig ekstra irriterende, hvis det drejer sig om den nye telefon, som du købte i sidste uge. Det er langt fra gratis at udføre en reparation af din iPhone skærm eller en anden smartphone, men at købe en helt ny, er en endnu større investering.

Før du springer af sted og smider penge på noget du vil fortryde senere, vil vi gerne gøre dig opmærksom på vores service – vi kan udføre en reparation af din tablet eller mobiltelefon, hurtigt og billigt, online eller i hos Blaadiamant Vores dygtige teknikere vil gøre deres bedste for at udføre f.eks. et skærmskift hurtigt, så telefonen bliver så god som ny!