Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

Macbook og iMac reparation

Blå Diamant i Holbæk med apple certified tekniker.
Macbook reparation eller iMac på hos Blå Diamant.

Macbook og iMac reparation

Hos Blå Diamant kan du få alle apple produkter repareret af Apple certificerede teknikere med rigtig gode priser og originale vare.

Tilfredse kunder

Gode priser på reparation – dækket af din garanti

Uanset skadens omfang eller problemet med din MacBook, kan vi hjælpe dig. Når du booker en tid på siden, skriv om din MacBook model og fejl eller skade.

Dit model år har indflydelse på prisen af din mac reparation. Nyere MacBook modeller har mere avancerede – og typisk dyrere – reservedele. Prisen på din mac reparation bliver derfor delvist bestemt af din model og tilvalg af ekstra udstyr.

Vi udfører reparationer af alle typer af Mac

Batteri fejl

Vi kan skifte dit gamle batteri med et nyt originalt batteri.

Skærm

Skal der skiftes defekt skærm så kan vi hjælpe dig med det til en rigtig god pris.

Tastatur

Hvis der er problemer med dit tastatur kan vi hjælpe dig med at rense eller udskifte.

Storage

Skal bruge mere plads til at gemme filer så vi kan udskift til en ny SSD eller Harddisk.

Professionel reparation

Hos blå diamant er vi altid up-to-date på det seneste hardware fra Apple. Med mange års erfering ved vi, hvordan din computer er konstrueret og hvordan vi skal reparerer din Macbook eller iMac og hvilket problemer der opstår hyppigst.

Hvad sker der med Macbook, når du er uheldig og taber den? Det afhænger naturligvis af hvor den lander, om den rammer et hårdt underlag eller om den f.eks. havner i vand. I bedste fald, er Macbook ubeskadiget når du samler den op. Der er dog også en stor chance for, at skærmen er fuldstændig / delvist sort, eller har tynde, farvede linjer over det hele.

Skærmen er desværre ikke den eneste del af telefonen, som kan blive ødelagt – højttalerne og kameraerne er også følsomme dele, som ofte må skiftes ud, efter et hårdt møde med asfalten. Det er altid ubelejligt når Macbook ikke længere fungerer, men det er selvfølgelig ekstra irriterende, hvis det drejer sig om den nye Macbook, som du købte i sidste uge. Det er langt fra gratis at udføre en reparation af din macbook skærm eller en anden computer, men at købe en helt ny, er en endnu større investering.

Før du springer af sted og smider penge på noget du vil fortryde senere, vil vi gerne gøre dig opmærksom på vores service – vi kan udføre en reparation af din tablet eller computer, hurtigt og billigt, online eller i hos Blå Diamant Vores dygtige teknikere vil gøre deres bedste for at udføre f.eks. et skærmskift hurtigt, så computer bliver så god som ny!