Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

Xiaomi reparation

Hos Blå Diamant acceptere vi alle xiaomi reparation.
Udskifte Skærm, batteri, .. med orginal varen.

Blå Diamant

Xiaomi

Hos Blå Diamant reparerer vi alle Xiaomi telefon og computer. Vi foretager alle typer af reparationer på Xiaomi Reparation Holbæk med orginal dele, uanset om der er tale om en smadret skærm, udskiftning af batteri eller udskiftning af bagcover.
Xiaomi Reparation Holbæk Hos Blå Diamnt har vi speciale i reparation af Xiaomi produkter, vores teknikere er professionel, og vi benytter kun originale dele.
Vores værksted liger i gågade tæt på Holbæk Station med 3 store parkeringplads.
Du kan bestille tid til din reperation eller ringer på 23447755  du kan også skrive en mail for at få mere information om Xiaomi phone, tablet eller computer reperation.

gsmarena_017

vores services

Batteri

Vi skifter dit gamle batteri med et originalt batteri. 

Skærm

 Skal din skærm skiftes ? så kan vi også hjælpe dig med det.

USB port

Kan du ikke oplade din telefon? så kan vi skifte USB Porten.

Tilbehør

Søger du originalt tilbehør til dit Xiaomi phone så har vi også originalt tilbehør.

Vi reparerer din Xiaomi på vores eget værksted i Nygade 16 og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Holbæk og få lavet de fleste Xiaomi reparationer inden for 45 minutter. 

Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Xiaomi reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på telefon eller bestil tid online og få en præcis tid og status på reparationen.
Hvis du bor langt væk, kan du sende din Xiaomi telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Om Blå Diamant

Blå diamant sælger kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, iPod, PC og bærbar, iPad, samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth udstyr.

Social Media