Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

iPad Air 2

Hos Blå Diamant reparerer vi alle iPad . Vi foretager alle typer af reparationer på iPad Reparation Holbæk med orginal deler, uanset om der er tale om en smadret skærm, udskiftning af batteri eller udskiftning af bagcover.

iPad Reparation Holbæk Hos Blå Diamnt har vi speciale i reparation af Apple produkter, vores teknikere er professionel, og vi benytter kun originale dele.
Vores værksted liger i gågade tæt på Holbæk Station og 3 stor parkering til dit bil.
Du kan bestil tid til dit reperation eller ringer på 23 44 77 55 også du kan skriver en mail til at få mere information om Samsung phone eller tablet reperation.

[table id=16 /]

Alle reparationer bliver udført af erfarne specialister og du er altid sikret den bedste service. Book en tid online og spar ventetid i butikken. Vi tilbyder også 1-times service. Billig og hurtig reparation Er du træt af at finde tid til, at få din smartphone repareret? Så er Blå Diamant løsningen for dig.Vi kan løfte alle opgaver og har mange års erfaring.

Har du problemer med din Huawei computer? Så lad os hjælpe dig med den. Vi tilbyder reparation af Huawei-computere fra vores værksted i Holbæk.

Alle reparationer bliver udført af erfarne specialister og du er altid sikret den bedste service. Book en tid online og spar ventetid i butikken. Vi tilbyder også 1-times service, så du hurtig kan få din Oneplus telefon tilbage.

Billig og hurtig reparation

Er du træt af at finde tid til, at få din smartphone repareret? Så er Blå Diamant løsningen for dig.Vi kan løfte alle opgaver og har mange års erfaring.

Kan du ikke finde din enhed så kontakt os og vi giver dig prisen

Ipad Reparation Holbæk

Om Blå Diamant

Blå diamant sælger kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, iPod, PC og bærbar, iPad, samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth udstyr.

Social Media