Blå Diamant

Nygade 16D

4300 Holbæk

+45 23447755

info@blaadiamant.dk

Man - Fre: 9:30 - 18:00

Lør 9:00 - 14:00

iMac

iMac reparation Holbæk

Er din iMac i stykker? Eller er den blevet langsom eller opfører sig underligt? Vi kan hjælpe dig. iMac reparation Holbæk - Vores dedikerede Apple-certificerede Mac-specialister har meget erfaring med reparation af blandt andet Apple-computere.

My mockup 10 from No Gravity Mockup Pack (1)

iMac reparation og Apple computere

Hos Blå Diamant kan reparere din Mac uanset hvilken model eller årgang den har.

Macbook

Er din Macbook Pro eller Macbook Air i stykker, Vi kan hjælpe dig.

iPad

Er din iPad stykker skærm eller dårlig batteri så vi kan hjælpe dig.

iPhone

Er din iPhone stykker skærm eller dårlig batteri så vi kan hjælpe dig.

About

Certificeret i Apple og Mac reparationer

Vi udskifter alle skærme til Macbook Pro og Macbook Air på under en dag. Vi giver tilmed prisgaranti på vores skærmskift. Vores Apple teknikere er tilmed Apple certificerede, det sikrer at vi altid leverer et godt resultat.

Det er den mest hyppige årsag til reparation. Væske er spildt ned i din macbook. Bare rolig vi kan i de fleste tilfælde reparere din macbook efter væskespild. Vi kan i mange tilfælde blot rense den, og i mere seriøse tilfælde kan vi lave reparationer på komponent niveau.

Professionel kvalitet leveret!

Hos Blå Diamant i Holbæk håndterer vi reparation af computere, mobil og tablets. Butikken ligger på Nygade 16D stræde i Holbæk. Det er nemt at komme til og fra butikken på gåben eller med offentlig transport. Bestiller du tid online til skærmskifte, undgår du at vente i kø, og din mobil eller computer bliver typisk repareret med det samme.

Effektiv iMac reparation i Holbæk

Apples iMacs med det karakteristiske og eksklusive design, er solide og gode arbejdsstationer, der kan benyttes i mange år. Det er et vigtigt arbejdsredskab for de fleste, så derfor bestræber vi os på, at reparere hurtigt.

Vi har gennem årene haft hundredevis, ja måske endda +200 iMacs gennem forretningen, og der er en type reparation, vi oplever oftere end noget andet – harddisk udskiftning. Årsagen er, at iMacs oftest er bygget med en mekanisk harddisk. En mekanisk harddisk har bevægelige dele, hvilket medfører øget slidtage af samme årsag, og derfor ser vi dem så ofte, præcis med denne opgave.